Heykel Atölyesi

tarafından Artistik
Heykel Atölyesi

Heykel Atölyesi, Heykel yapımı, tıpkı tiyatro gibi çok uzun süredir dünya sanat tarihinin bir parçası. Ayrıca kişisel gelişim ve zihinsel rahatlama için de oldukça uygun bir araç.

Artistik Stüdyo olarak; genç ve yetişkin yaş gruplarından oluşan heykel atölyelerimizde kilden heykel yapımı hizmetini sizlere sunuyoruz. Profesyonel sanatçılarımızın yönlendirmesiyle kilin heykele evrimini birinci elden deneyimleyeceksiniz.

Atölyemiz kapsamında; önce kilin heykel yapımındaki etkisini kavrayacaksınız. Profesyonel sanatçılarımızın sizlere sunduğu teknikler ve Artistik Stüdyo’nun size sunduğu imkânlarla kile şekil verebileceksiniz. Sonrasında ise şekil verdiğiniz eserin son rötuşlarını yaparak sanat eserinizi ortaya çıkarabileceksiniz.

Çocukları da unutmadık

Atölyelerimize çocuklarınızla katılabilir ve çocuklarınızın hem rahatlamasını hem de kişisel gelişimini tamamlamasını sağlayabilirsiniz. Geniş ve ferah bahçemizde terapi niteliğinde çalışmalar yapabilirsiniz. Hem yaz hem de kış mevsiminde bahçelerimizde çocuklarınızın gönüllerince eğlenirken sanatla uğraşmalarını sağlayabilirsiniz. Bu faydaları sağlarken isterseniz çocuğunuzun yanında olursunuz isterseniz çocuğunuzun bir grup çalışmasıyla sosyalleşmesi için atölye çalışmalarımızı tercih edebilirsiniz.

Artistik Stüdyo; kilden heykel yapımı sayesinde stresinizden uzaklaştığınız ortamın pandemi kurallarına uygun ve konforlu olması için çalışıyor. Sizler, çalışmalarınızı yaparken bir yandan da sosyalleşme ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Aynı zamanda kendi çalışma grubunuzla da heykel atölyemizden yararlanabilirsiniz. Artistik Stüdyo ile bu rahatlatıcı deneyimi yaşayabilirsiniz.

You may also like

Yorum bırakın

meb-2019-logo-DA0DCBBD3F-seeklogo.com

ÖZEL EZGİCAN SANAT MERKEZİ KURSU

Copyright @2021 – Ezgican Sanat Merkezi / Ezgican Müzik

Sohbeti Başlat
Bir Mesaj Yazmak İçin TIKLAYIN
Merhaba,
Nasıl Yardımcı Olabiliriz?
Hemen Ara